Woonverzekeringen

U bent hier: Woonverzekeringen

» Belangenconflictenbeleid

» Aangeboden verzekeringsproducten en diensten

» Vergoeding


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner

Als onafhankelijk makelaar gaat Onesto Woonpunt (FSMA 112833 A) voor jou op zoek naar de verzekeringen die je woning en je familie het beste beschermen.

Bij een woonkrediet hoort vrijwel altijd een schuldsaldoverzekering.
Indien de verzekerde overlijdt wordt een kapitaal uitgekeerd waarde de lening geheel of gedeeltelijk wordt afbetaald. Op die manier worden erfgenamen na een overlijden niet opgezadeld met hoge maandlasten en kan de schuld worden afgebouwd.
De keuze lijkt misschien eenvoudig ... tot je hoort wat er allemaal bij komt kijken. Welk bedrag gaan we verzekeren en wie wordt de begunstigde? Op welke manier kunnen de premies best betaald worden? Kies je voor een verzekering met of zonder fiscale aftrek? En, natuurlijk de grote vraag, hoe kom ik aan een aantrekkelijke premie en een betaalbare verzekering.
Vraag het onze adviseurs. Ze helpen je graag een doordachte keuze maken.

Bij een woonkrediet is een brandverzekering vrijwel altijd verplicht. Maar is ook voor jezelf is het nodig en nuttig. Stel je voor dat door een brand de woning wordt verwoest en je zonder woning achterblijft ... terwijl de schuld van je woonkrediet blijft open staan. We wensen het niemand toe.
Een brandverzekering is trouwens veel meer dan een verzekering tegen schade door brand. Ze dekt ook stormschade, waterschade, natuurrampen, aanrijding door voertuigen enzovoort. Niet alleen je eigen schade bovendien, maar ook schade die anderen kunnen hebben, bv. als een dakpan afwaait en op een auto terecht komt. Eigenlijk dekt de term woningverzekering de lading dus beter.
Ook hier is een goed en onafhankelijk advies van groot belang en helpen we je graag verder.

Wie meer wil weten over alle aspecten van deze verzekeringen vindt alle informatie op de website van de beroepsvereniging Assuralia. Of neem met ons contact op.
 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto