Voordelen van een Onesto woonkrediet

U bent hier: Over ons » Waarom een Onesto-woonkrediet?

» Nieuwsoverzicht

» Waarom een Onesto-woonkrediet?
   - Soepel woonkrediet
   - Veilig woonkrediet
   - Reacties

» Kantoren en contactpunten

» simulatie


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner

Iedereen geniet een voorkeursbehandeling
Je krijgt dadelijk de beste voorwaarden zonder lastige onderhandelingen.

Een voordelig krediet
De rentevoeten zijn goed. Ook als je zelf alleen maar de notariskosten kunt betalen, krijg je dezelfde voordelige rentevoet als mensen die een groot vermogen hebben gespaard.
Je geniet bovendien al van enkele belangrijke kostenvoordelen bij de start.

Onesto denkt met je mee. Nu en straks.

We ondersteunen je vrijblijvend bij het zoeken naar het meest geschikte woonkrediet. Maar ook nadat je een Onesto krediet hebt afgesloten, geven we je de ruimte. Wie door omstandigheden even wat minder kan betalen, kan een tijdelijk uitstel vragen. Wie tussendoor wat meer wil betalen om zo de duurtijd in te korten, kan dat zonder problemen of kosten. Flexibiliteit is standaard ingebouwd in een Onesto krediet.

Veilig

Wie kiest voor een variabele rentevoet geniet van enkele belangrijke voordelen om het effect van een eventuele rentestijging te verzachten.

Snel en duidelijk

Wie woonplannen heeft, mag niet overhaast te werk gaan. Maar als je een kredietaanvraag indient, dan verwacht je natuurlijk wel snel een duidelijk antwoord. Onesto maakt snel duidelijk waar je staat.

Bereikbaar

Niet iedereen wil tussen 9 en 5 gaan praten over een woonkrediet. Onesto biedt je tal van mogelijkheden om een woonkrediet aan te vragen met kennis van zaken. Dat begint al op deze site. Je vindt alle informatie hier zonder omwegen terug. Wie toch nog vragen heeft kan gratis telefoneren, een bericht sturen of langsgaan bij één van onze contactpunten.
Wil je een aanvraag indienen? Ook dat kan op alle mogelijke manieren. Een goed startpunt is alvast om hier een persoonlijke berekening te laten maken.


 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto