Nieuwsoverzicht

U bent hier: Over ons » Nieuwsoverzicht

» Nieuwsoverzicht

» Waarom een Onesto-woonkrediet?

» Kantoren en contactpunten

» simulatie


Zoeken
Vraag hier een offerte aan
of BEL gratis 0800/15 007
voor meer informatie

Login  als klant of als partner


96% tevreden klanten    -    10 maart 2017

Samen met de PXL Hogeschool werd een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Onesto haalde een erg goed resultaat. Dat onze klanten bevestigen dat ze bij Onesto in goede handen zijn, daar doen we het voor.

Een woonkrediet afsluiten is een zaak van vertrouwen. Het kopen van een huis is zo belangrijk in je leven, dat je hiervoor goed omringd moet worden. Onesto wilde weten of we dat waarmaken.

We schrokken zelf wat van het resultaat. Niet minder dan 96% verklaarde tevreden te zijn over Onesto. 91% van onze klanten zijn echte ambassadeurs. Ze raden anderen aan om ook bij Onesto klant te worden. Reden voor de Onesto-medewerkers om een feestje te bouwen. Het doet goed als mensen je werk waarderen.

44% van onze klanten gaf aan dat hun verwachtingen zelfs overtroffen werden. Ze kregen een betere dienstverlening dan wat ze hadden verwacht. Dat sluit mooi aan bij onze ambities. We willen ook meer doen dan alleen maar een woonkrediet aanbieden. Mensen op weg zetten naar een betaalbare en kwaliteitsvolle eigen woning. Daar zetten we ons voor in. Echt helpen. Duidelijke taal spreken. Op een vriendelijke manier met je meedenken. Daar kan je op vertrouwen.

Dank aan alle klanten die hebben gereageerd. Jullie gaven ons een echte energie-boost.

Laatst gewijzigd op 10 maart 2017, 10:32


 

Home  | Contact  | Sitemap  | Disclaimer
Created by Ideaxis.com & copyright 2007-2008 Onesto